banner16

"Akşener'in üzerinde Millet İttifakı'nın dışından gelen bir yaptırım var"

"Akşener, Millet İttifakı'na zarar vereceğini düşünerek birileri için bir fedakarlıkta bulundu ancak yanıldı." 

06 Mart 2023
"Akşener'in üzerinde Millet İttifakı'nın dışından gelen bir yaptırım var"

Gazeteci Etyen Mahçupyan, TV5'te yayınlanan Hasan Basri Akdemir ve Mustafa Deniz'in sunduğu 4. Güç programına konuk olarak Meral Akşener'in Millet İttifakı'ndan ayrılışını değerlendirdi.

Akşener'in üzerinde Millet İttifakı'nın dışından gelen bir yaptırım var.

Mahçupyan "İYİ Parti'nin tavrı şaşırtıcı değil. Aylarca süren bir şey fevri olamaz. İmzalar atıldıktan sonra 6 lider yemek yemiş, fevri olsa bir kavga olurdu. Bu bilinçli bir hareket. Akşener eve gittikten sonra kimlerle konuştu? 15 saat boyunca ne oldu? Yazılan metindeki ifadeler o kadar ağır ki; sanki biri Meral Akşener ve İYİ Parti'ye zorla bir şey yaptırıyor. Aylardır o masada oturuyor ve çıkan her metnin altına imza atıyor. Akşener'in üzerinde Millet İttifakı'nın dışından gelen bir yaptırım var." ifadelerini kullandı.

Mahçupyan, "Akşener, Millet İttifakı'na zarar vereceğini düşünerek birileri için bir fedakarlıkta bulundu ancak yanıldı." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.