banner16

Akşener, partili belediye başkanlarıyla buluştu: Görevine dönen Cihan Paçacı karşıladı

Altılı Masa'ya yönelik ağır suçlamalarda bulunarak masadan ayrılan ve CHP'li büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı aday olmaya davet eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partili belediye başkanlarıyla buluştu. 

04 Mart 2023
Akşener, partili belediye başkanlarıyla buluştu: Görevine dönen Cihan Paçacı karşıladı

Parti genel merkezi ek binasında düzenlenen toplantıya gelişinde Akşener'i, bir süre önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına yönelik olumsuz açıklamaları ve mezhep imasının ardından Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden ve dünkü gelişmelerin ardından görevine döndüğü belirtilen Cihan Paçacı karşıladı.

Basın mensuplarının sorularını, "Sağ olun, teşekkür ederim." diyerek yanıtsız bırakan Akşener, herhangi bir açıklama yapmadan toplantının yapılacağı salona geçti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50