banner16

Kızı Rönesans Rezidans enkazında kalan Milli Yol Partisi İl Başkanı: Türkiye’deki rüşvet olayı kaldırılmadığı sürece böyle acılarla karşılaşacağımızı milletin bilmesi lazım

Hatay’da kızı Rönesans Rezidans enkazında kalan Milli Yol Partisi Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman, “Bütün Türkiye’deki inşaat sektörünün, zemindeki problemi çözecek arkadaşların bu görevi yapmamış olmaları, mimarların, mühendislerin, belediye başkanının, yapı denetimcilerin, Türkiye’deki rüşvet olayı kaldırılmadığı sürece böyle acılarla karşılaşacağımızı yüce Türk milletinin bilmesi lazım” dedi. 

13 Şubat 2023
Kızı Rönesans Rezidans enkazında kalan Milli Yol Partisi İl Başkanı: Türkiye’deki rüşvet olayı kaldırılmadığı sürece böyle acılarla karşılaşacağımızı milletin bilmesi lazım

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ve Hatay’da Rönesans Rezidans enkazında kızı kalan Milli Yol Partisi Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman, ülke tarihinin en büyük felaketlerinden birisi olan Kahramanmaraş merkezli ve 10 şehrin etkilendiği deprem nedeniyle bölgedeki ziyaretlerini sürdürüyor. Depremin yıkıma yol açtığı bölgeleri ziyaret etmeye devam eden Çayır, son olarak Hatay’daki depremzede yurttaşlarla bir araya geldi.

Hatay’da Rönesans Rezidans enkazında kızı kalan Milli Yol Partisi Aksaray İl Başkanı Ahmet Karaman, yaşadıklarını durumu şu sözlerle özetledi:

“TÜRK MİLLETİ, BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ NOKTASINDA ÜZERİNE DÜŞEN BİN MİSLİYLE YAPMIŞTIR. AMA BİZ BUNU HÜKÜMETİMİZDEN ASLA GÖREMEDİK”

“Türk milletinin başı sağ olsun. Acımızın tarifimi yok sanki cehennemi yaşadık. Tabii ki depremin bir ilahi bir ikaz olduğu imanımızın gereği biliyoruz ama sıkıntımız ve acımız bütün Türkiye’deki inşaat sektörünün, zemindeki problemi çözecek arkadaşların bu görevi yapmamış olmaları, mimarların, mühendislerin, belediye başkanının, yapı denetimcilerin Türkiye’deki rüşvet olayı kaldırılmadığı sürece böyle acılarla karşılaşacağımızı yüce Türk milletinin bilmesi lazım. Türk milleti, birliği ve beraberliği noktasında üzerine düşen vazifenin bin misliyle yapmıştır. Ama biz bunu hükümetimizden asla göremedik. Böyle bir anda bir tuvalet meselesini çözemediler. İnsanların rahat edeceği, ısınacağı barınakları yapamadılar. Bundan dolayı da mustaribiz.”

Depremin yarattığı enkazın sadece müteahhitlerle ilgili olmadığını belirten Remzi Çayır ise şunları söyledi:

“MÜTEAHHİDE KİM İZİN VERDİ? KİM? BELEDİYELER, MERKEZİ YÖNETİM; ÇIKIYORSUNUZ SAHTEKARA, HIRSIZA AF ÇIKARIYORSUNUZ”

“Gerçekten üzüntü verici bir durumla karşı karşıyayız. Türkiye’deki kafa değişmediği müddetçe bu felaketler değişmeyecek, yaşadıklarımız değişmeyecek. Her zaman ders alıyoruz da akıl alan yok, fikir alan yok, liyakat yok. Bunun sorumlusu kim kardeşim kim? Sadece müteahhit mi? Müteahhide kim izin verdi? Kim? Belediyeler, merkezi yönetim; çıkıyorsunuz sahtekara, hırsıza af çıkarıyorsunuz. İmar affı ne demek? Adam sahtekarlıkla ev yapmış, ver parayı al ruhsatı, bu kafayla Türkiye yönetilir mi? Bir de çıkmışlar utanmadan ağlama numaraları yapıyorlar, siyasetin sahtekarları, bezirganları çıkıyorlar ağlama numaraları çekiyorlar.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.