banner16

Akşener: Ekim, Kasım gibi erken seçim!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener SÖZCÜ TV'de Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı. 

03 Temmuz 2020
Akşener: Ekim, Kasım gibi erken seçim!

Erdoğan’ın masasında erken seçim seçeneğinin durduğuna inandığını vurgulayan Akşener, Ekim-Kasım gibi yapılacak bir seçim olabileceğini düşünüyorum, dedi.

Meral Akşener’in açıklamalarından satır başları:

* Şimdi bu sosyal medyanın Erdoğan tarafından keyfi bir biçimde kapatılmaya çalışılması ciddiye alınacak bir şey. Sosyal medya geçmişte radyo gibi bugünün özgürlük alanıdır. Şimdi Esra Albayrak’ın doğumu üzerinden bir kampanya başlatıldı, bizler, sizler bu şekilde farklı iftira ve hakaretlere maruz kalmış kadınlarız. Albayrak’a yöneltilen hakaretlerin karşısında olduk.

* Daha önce Başak Demirtaş’a da benzer hakaretler edildi, bizler onların da karşısında olduk. Öte yandan sosyal medyada Nevşin Mengü’ye, Canan Kaftancıoğlu’na, bana yöneltilen hakaretlere herkes arkasını döndü görmezden geldi. Bu bir zihniyet meselesi, bunu sosyal medyayı kapatarak çözemezsiniz.

* Ben bana hakaret eden, iftira atan herkesi dava ettim ve bu insanların hepsi beraat etti. Eşimi aldattığım bile söylendi, bunu söyleyen kişi bile beraat etti. Beraat kararı veren hakime hanım için ben çıkıp şunu diyebilirim, “Bu hakime hanım, bir kadına yakışmayacak şeyler yapıyor, kasetleri var”. Bunu söylemek serbest belli ki. Sayın Erdoğan neleri serbest bıraktığının farkında değil. Yani bugün Esra hanıma yapılan ne kadar çirkinse bize de yıllardır yapılanlar o kadar çirkindir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.