banner16

İmamoğlu: Müzisyenlerimiz için bir destek projesi ve kampanyası başlatıyoruz

İstanbul Bir Sahne projesiyle hem müzisyenlere destek olunacak hem İstanbul büyük bir sahne haline getirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Salgın döneminde zor günler geçiren müzisyenlerimiz için bir destek projesi ve kampanyası başlatıyoruz. Amacımız bir müddet daha sanatlarını icra edemeyecek durumdaki sanatçılarımıza elimizden geldiğince yardım etmek” dedi. 

29 Mart 2021
İmamoğlu: Müzisyenlerimiz için bir destek projesi ve kampanyası başlatıyoruz

İstanbul Bir Sahne projesiyle hem müzisyenlere destek olunacak hem İstanbul büyük bir sahne haline getirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Salgın döneminde zor günler geçiren müzisyenlerimiz için bir destek projesi ve kampanyası başlatıyoruz. Amacımız bir müddet daha sanatlarını icra edemeyecek durumdaki sanatçılarımıza elimizden geldiğince yardım etmek” dedi. Müzisyenler, www.istanbulbirsahne.com adresinden başvurabilecek.

İstanbul Bir Sahne projesiyle şehrin 39 ilçesinin tamamında 100’den fazla farklı noktayı açık hava sahnesine dönüştürülecek. Pandeminin başlangıcıyla zor günler yaşayan müzisyenlere destek sağlanacak.

İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medya hesabından İstanbullulara ve müzisyenlere çağrıda bulundu. Ekrem İmamoğlu, “Sevgili İstanbullular, değerli müzisyenler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) olarak salgın döneminde zor günler geçiren müzisyenlerimiz için bir destek projesi ve kampanyası başlatıyoruz. amacımız bir müddet daha sanatlarını icra edemeyecek durumdaki sanatçılarımıza elimizden geldiğince yardım etmek” dedi.

“İstanbul Bir Sahne” etkinlikleri; şehrin günlük yaşamına canlı performans sürprizleri eşlik edecek. Projeyle şehrin parkları, durakları, metro platformları, müzeleri, sokakları, otoparkları, günlük işe gidiş geliş noktaları, ikonik mekanları dev bir açık hava sahnesine dönüşecek.

"TÜM SAĞLIK ÖNEMLERİ ALINACAK"

İmamoğlu sanatçılara “İstanbullular pandemiye rağmen ücretsiz bir nevi konser keyfi yaşayacaklar. Hem de sanatçılarımız emeklerinin karşılığı olarak hak ettikleri desteği alacaklar. Bu nedenle destek ihtiyacı hisseden müzisyenlerimizi davet ediyorum. Sitemize girin ve başvurunuzu yapın” dedi. 

İmamoğlu şunları söyledi:

“Sevgili İstanbullular, değerli müzisyenler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) olarak salgın döneminde zor günler geçiren müzisyenlerimiz için bir destek projesi ve kampanyası başlatıyoruz. Amacımız bir müddet daha sanatlarını icra edemeyecek durumdaki sanatçılarımıza elimizden geldiğince yardım etmek. Ama bu kampanyayı müzisyenlerimizin kendi sanatlarını icra edecekleri bir projeye dönüştürerek yapıyoruz. İstiyoruz ki hem sanatçılarımız kendi mesleklerini icara etsinler hem Istanbul’da iyimser ve olumlu bir hava estirsinler. Istanbul uğruna şarkılanan bestelenen, türkiler yakılan bir şehir.İstanbullular da müziği sever ve müzisyenlere hak ettiği ilgiyi gösterirler. Her ne kadar bir süredir malum virüs yüzünden sahneler sessiz olsa da şimdi bu sessizliğe son verme ve şehri notalarla  şenlendirme vaktidir. Bu projeyle bir yandan müzisyenlere destek olacağız bir yandan da şehrin farklı noktalarını canlı bir müzik sahnesine dönüştüreceğiz. Tabi ki tüm sağlık önemlerini etkinlik öncesi ve sırasında İBB olarak biz alacağız. İstanbullular pandemiye rağmen ücretsiz bir nevi konser keyfi yaşayacaklar. Hem de sanatçılarımız emeklerinin karşılığı olarak hak ettikleri desteği alacaklar. Bu nedenle destek ihtiyacı hisseden müzisyenlerimizi davet ediyorum. Sitemize girin ve başvurunuzu yapın.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.