banner16

Sevenleri koronavirüs bile ayıramadı

İspanya’da bakımevinde yaşayan Pascual Perez salgın nedeniyle 102 gün boyunca ayrı kalan eşi Agustina Canamero'ya sonunda kavuştu. 

24 Haziran 2020
Sevenleri koronavirüs bile ayıramadı

Koronavirüsten korunma kapsamında uygulanan sosyal mesafe duygusal anlar yaşatıyor. Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İspanya’nın Barselona kentinde bir bakımevinde yaşayan 84 yaşındaki Pascual Perez, 81 yaşındaki eşi Agustina Canamero’dan 102 gün boyunca ayrı kaldı.

Risk grubunda olmaları nedeniyle virüsten korunmak için ayrı kalmak zorunda kalan yaşlı çiftin kavuşması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kavuşma anlarında, Canamero ile Perez arasında plastik bir perde olmasına rağmen sarıldıkları ve çiftin maske taktığı görüldü. 

Yerel medya, çiftin 59 yıldır evli olduğunu ve evlilik hayatlarının hiçbir döneminde bu kadar uzun süre birbirlerinden ayrı kalmadıklarını duyurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.