banner16

Bakan Koca, vaka sayısının en fazla arttığı ve azaldığı şehirleri açıkladı

Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale 1 haftada en fazla vakanın arttığı iller olurken, Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl 1 haftada vaka sayısının en fazla azaldığı iller olarak kayıtlara geçti. 

18 Şubat 2021
Bakan Koca, vaka sayısının en fazla arttığı ve azaldığı şehirleri açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 haftada koronavirüs vaka sayısının en fazla arttığı ve azaldığı illeri açıkladı.

Buna göre, Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale 1 haftada en fazla vakanın arttığı iller olurken, Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl 1 haftada vaka sayısının en fazla azaldığı iller olarak kayıtlara geçti.

Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"Geçen haftaya göre 1 haftada 100.000 nüfusta görülen vaka sayısı en çok artan 5 ilimiz: Bilecik, Erzincan, Kilis, Uşak ve Çanakkale. En çok azalan illerimiz ise Bitlis, Mardin, Kastamonu, Yalova ve Bingöl. Tedbir ve kısıtlamalara uyum aşı ile birlikte en büyük gücümüz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50