banner16

İmamoğlu hesap veriyor! VİDEO

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geçirdiği bir yılın hesabını düzenlediği değerlendirme toplantısı ile bütün İstanbullulara veriyor. 

23 Haziran 2020
İmamoğlu hesap veriyor! VİDEO

Yüksek Seçim Kurulu’nun 31 Mart 2019 İstanbul yerel seçimini iptal etmesi nedeniyle 3 ay arayla iki kez İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri sonrasında 806 bin farkla oturduğu başkanlık makamında birinci yılını doldurdu.

İmamoğlu, bugün Haliç Kongre Merkezi'nde “Birlikte başardık” sloganı ile düzenlediği değerlendirme toplantısı ile 16 milyon İstanbulluya ilk bir yılın hesabını veriyor.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"İstanbul’a reva görülenler unutulmamalı. Yapılan algı operasyonlarını unutmamalıyız. Yalan habere dayalı tavırlar unutulmamalıdır.

Anti demokratik baskılar unutulmamalıdır. 6 Mayıs 2019 günü unutulmamalıdır. Unutulmaması gereken seçmenin fedakarlığıdır.

İstanbullular muhteşem bir irade sergiledi. Yeni bir başlangıca karar verdiniz.

7.9 milyar bütçe açığı ile İBB’yi aldık. İştirak şirketleri borçlarını ödeyemiyordu."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.