banner16

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uğradığımız gizli açık saldırıların bir tarafında mutlaka ekonomi var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk'ü Anma Töreni'nde Konuştu. 

10 Kasım 2020
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uğradığımız gizli açık saldırıların bir tarafında mutlaka ekonomi var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'nci yılı dolayısıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Yıllarca bu ülkeyi bir avuç elit eliyle adeta babalarının malı gibi kullanmaya alışmış olanlar, her yolu deneyerek üzerimize geldiler. Kendilerini devletin sahibi, Batı'nın kölesi olarak gören vesayetçi anlayışla çarpışa çarpışa ülkemizi cihanşümul hedefleriyle buluşturduk."

"İstiklal Harbi’nin hemen ardından yaptığımız gibi son 18 yılda da üzerinde en çok durduğumuz konuların başında ekonomi gelir. Uğradığımız gizli açık saldırıların bir tarafında mutlaka ekonomi var. Siyasi ve ekonomik hiçbir göstergesi ülkemizle mukayese edilmeyecek pek çok devletin önümüze geçirilmesi tamamen bu mücadelenin bir parçasıdır. AB tam üyelik süreci başta olmak üzere uluslararası tüm siyasi ve ekonomik platformlarda bunu yaşadık yaşıyoruz. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının notlarının objektif verildiğini söyleyebilecek kimse çıkamaz. Ülkemize yönelik eleştirilerin gerçek ve tarafsız temellere dayandığını söyleyebilecek kimse çıkamaz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.