banner16

Tıp öğrencisi Merve Mercan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Türk Tabipler Birliği (TTB), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi, stajyer doktor Merve Mercan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. 

10 Eylul 2020
Tıp öğrencisi Merve Mercan koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Türk Tabipler Birliği (TTB), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi, stajyer doktor Merve Mercan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. "Tıp öğrencileri toplum sağlığının geleceğidir" diyen TTB, Mercan'ın ailesine ve sağlık camiasına başsağlığı diledi.

TTB'den yapılan açıklamada, "Tıp öğrencileri toplum sağlığının geleceğidir. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi intern Dr. Merve Mercan Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybetti. Acımız tarifsiz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" denildi. 

Selçuk Üniversitesi ise, vefat eden doktor Mercan'la ilgili başsağlığı mesajı yayınladı: 

"Sağlık ordumuz en genç üyelerinden birini, Üniversitemiz çok kıymetli bir öğrencisini kaybetti. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencimiz Merve MERCAN, vefat etti. Mekânı cennet olsun. Kederli ailesinin başı sağ olsun."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50