banner16

Kılıçdaroğlu: 50 bin dolarlık çantayla gezenler vatandaşa ücretsiz izin veriyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, grup konuşmasında, "50 bin dolarlık çantayla gezenler, hava atanlar, dönüp vatandaşa diyor ki sana bir yıl ücretsiz izin veriyorum, sana 1.168 lira veriyorum kral gibi yaşa. Sendikalar niye sesiniz çıkmıyor? Sendika başkanları da günlük 39 lira alsınlar" dedi. 

21 Temmuz 2020
Kılıçdaroğlu: 50 bin dolarlık çantayla gezenler vatandaşa ücretsiz izin veriyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, fındık üreticisinin nasıl nasıl kar edeceğini halkın iktidarı geldiğinde göreceğini belirterek, "50 bin dolarlık çantayla gezenler, hava atanlar, dönüp vatandaşa diyor ki sana bir yıl ücretsiz izin veriyorum, sana 1.168 lira veriyorum kral gibi yaşa. Sendikalar niye sesiniz çıkmıyor? Sendika başkanları da günlük 39 lira alsınlar" dedi. 

Kılıçdaroğlu CHP Grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"AKP ve MHP’ye oy veren bütün vatandaşlara sormak isterim,1168 lirayala ev kirası mı, su parası mı, çocuğun okul masrafını mı ödeyecek? Bunlarda vicdan da yok. Bari asgari ücret verin. İstifa etse kıdem tazminatı ve ihbar tazminatı alamayacak.50 bin dolarlık çantayla gezenler, hava atanlar, dönüp vatandaşa diyor ki sana bir yıl ücretsiz izin veriyorum, sana 1.168 lira veriyorum kral gibi yaşa. Sendikalar niye sesiniz çıkmıyor? Sendika başkanları da günlük 39 lira alsınlar."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50