banner16

Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş’in ailesinin evini ziyaret etti. 

19 Mart 2024
Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti

Bursa’da yaşayan 64 yaşındaki Musa Ateş‘in sahura kalktıktan sonra fenalaştığı ve Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırılmış ancak sağlık ekiplerince yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kılıçdaroğlu, Sinan Ateş'in babası Musa Ateş için taziyelerini iletti. Kılıçdaroğlu'na taziye zyaretinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir de eşlik etti.

Ziyarete dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan ve Sinan Ateş'i unutmayacağını vurgulayan Kemal Kılçdaroğlu, şunları dile getirdi:

"Rahmetli Sinan Ateş kardeşimin ebediyete intikal eden kıymetli babası Musa Ateş'e Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Her baba için evlat candır, evlat acısı dayanılmaz bir ateştir. Hiç kimse Sinan'ı ve onun milletimiz vicdanında açtığı yarayı unutacağımı sanmasın! Kıymetli eşi Ayşe kızımıza ve bütün vatan evlatlarına sözüm olsun!"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50