banner16

İmamoğlu'ndan AKP seçim aracına tepki: Saygı göstermeyi bilmiyorlar ama öğrenecekler

"Yapsınlar... Benim memleketimin insanı ahlaklı, adaletli, vicdanlı insanı sever. Bunlara oy vermeyecek. Allah akıl versin" 

26 Şubat 2024
İmamoğlu'ndan AKP seçim aracına tepki: Saygı göstermeyi bilmiyorlar ama öğrenecekler

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'deki Halk Buluşmaları sırasında konuşmasına başlarken AKP seçim aracının müzik çalarak geçmesi üzerine "Saygı göstermeyi bilmiyorlar ama öğrenecekler" ifadelerini kullandı. İmamoğlu sözlerine devam ederken AKP'nin seçim aracı ikinci kez geçti. Vatandaşların tepki göstermesi üzerine İmamoğlu, "Yapsınlar... Benim memleketimin insanı ahlaklı, adaletli, vicdanlı insanı sever. Bunlara oy vermeyecek. Allah akıl versin" dedi. 

İBB Başkanı İmamoğlu, Arnavutköy Halk Buluşması'na katıldı. İmamoğlu, sözlerine başlarken AKP seçim aracının geçmesi üzerine "Saygı göstermeyi bilmiyorlar ama öğrenecekler" dedi. 

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Ben Arnavutköy insanına hangi partiye oy vermiş vermemiş diye bakmadım. Biz bu şehrin her insanına saygı duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Bu kardeşiniz, yaratılanı yaradandan ötürü seviyor. Bu ülke tarihi boyunca görmediği ayrımcılığı bu son zamanlarda çok yaşadı, yaşıyor. Biz diyoruz ki yerelleşelim, yereldeki insanların sorunlarını anlayalım.

Başından beri bu şehrin çocuklarını, gençlerini, kadınlarını ve yaşayanlarını dert ettiğimiz için Arnavutköy'ün hiç görmediği hizmetleri buraya taşıdık."

AKP aracı ikinci kez İmamoğlu'nun sözlerini böldü 

İmamoğlu'nun konuşması sırasında araça ikinci kez müzik çalarak geçti. Vatandaşların tepkisi üzerine İmamoğlu, "Yapsınlar... Benim memleketimin insanı ahlaklı, adaletli, vicdanlı insanı sever. Bunlara oy vermeyecek. Allah akıl versin" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.