banner16

Alper Gezeravcı'nın uzay seyahati ertelendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatma ertelendi. Hedeflenen fırlatma zamanı: 19 Ocak 2024 00:49 (Türkiye saati ile). Bu sürede fırlatma öncesi teknik kontrollerin tamamlanması planlanıyor" açıklamasını yaptı. 

17 Ocak 2024
Alper Gezeravcı'nın uzay seyahati ertelendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 18 Ocak saat 01.11'de ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatmanın 19 Ocak saat 00:49'a ertelendiğini duyurdu. Bakan Kacır'ın X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatma ertelendi. Hedeflenen fırlatma zamanı: 19 Ocak 2024 00:49 (Türkiye saati ile). Bu sürede fırlatma öncesi teknik kontrollerin tamamlanması planlanıyor. Astronotumuz Alper Gezeravcı’nın bu tarihi misyonu başarıyla gerçekleştirmesi için heyecanla beklemeye devam edeceğiz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50