banner16

Birgül Asena Güven'in 'Evvelden Sonra' romanı çıktı

Romanda bir yanda Jan'ın Çerkes geçmişinden getirdikleri, bir başka yanda kadın kimliğiyle hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. 

10 Ocak 2024
Birgül Asena Güven'in 'Evvelden Sonra' romanı çıktı

Birgül Asena Güven Papirüs Yayınları'ndan çıkan ilk romanı 'Evvelden Sonra'da bir yanda Jan'ın Çerkes geçmişinden getirdikleri, bir başka yanda kadın kimliğiyle hayatta kalma mücadelesi anlatıyor.

Usta yazar Mario Levi, Birgül Asena Güven'in Papirüs Yayınları'ndan çıkan ilk romanı Evvelden Sonra'yı şu satırlarla anlatıyor:

"Birgül Asena Güven bizi bu ilk romanında farklı yüzleriyle anlam kazanan bir hikâyenin içine çekiyor. Bir yanda Jan'ın Çerkes geçmişinden getirdikleri, bir başka yanda kadın kimliğiyle hayatta kalma mücadelesi. Uzatmalı aşkı ve dostlarıyla. Farklı kültürleri ve hayata bakış açılarıyla birbirlerine tutunmaya çalışanlar. Maçka'daki patlama birçoğunu ölümde birleştiriyor. Jan hayatta kalmış mıdır? Sorunun cevabı romanın gizli köşelerinde saklı. Bizi derinlikleri ve renkli anlatımıyla saran bir roman. İnceliklerini mutlaka görmemiz gerek."
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.