banner16

Demir'den iddialı adaylık başvurusu: 4 kişiden 3'ünün oyunu alacağız

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yerel seçimlerde CHP’den Ardahan Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı. Demir, "Ardahan halkımızdan 2019'da iki kişiden birinin oyunu almıştık şimdi herhalde 4 kişiden üçünün oyunu alacağız” dedi. 

28 Kasım 2023
Demir'den iddialı adaylık başvurusu: 4 kişiden 3'ünün oyunu alacağız

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Ardahan Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yaptı.

Başvurunun ardından açıklama yapan Demir, şunları söyledi:

"DOĞU ANADOLU'NUN EN YAŞANABİLİR KENTİ OLACAK"

"Bugün 27 Kasım 2023, önümüzdeki 2024’ün 31 Mart’ında yine Ardahan Belediye Başkanlığı’na 2. dönem için CHP İl Başkanlığımıza müracaatımızı yapmış bulunmaktayız. 5 yıllık bize açılan kapılara her gün dolu dolu yaşadığımızı, icraat yaptığımızı düşünüyorum. Vatandaşlarımızın teveccühünü 2. dönemde ne şekilde yansıtacaklarını sandıkta göreceğiz ama bizim kendi yaptırdığımız değil dışarıdan bağımsız kamuoyu kuruluşlarından kendileri için yaptırdığı anketlerde Ardahan halkımızdan 2019'da iki kişiden birinin oyunu almıştık şimdi herhalde 4 kişiden üçünün oyunu alacağız. Yüzde 70 küsur bir memnuniyet olduğu söyleniyor. Önemli olan Ardahan’ın geleceğe hazırlanması kayıp yılların telafisi kendi sosyal donat alanlarının zorunlu alanlarının dışında hazır olması ve de ekonomik kalkınmasının kendi ürettiği ürünler sağlayabilecek bir ekonomik modeli bundan sonra hayat geçirilmesi yani bunun adı da doğduğu yerde insanların doyabilmesi ve büyük kentler dediğimiz, batı dediğimiz kentlerde hangi sosyal aktivite varsa kent kimliği ve kent kültürü için aynısını Ardahan’a getirmek ve buradaki ekonomik kaynakları harekete geçirip herkesin kendi memleketinde doymasını sağlamak amacımız. Kentin altyapısında hiçbir sorunumuz kalmadı. İkinci büyük hamlemiz işsizlik ve ekonomik modelimiz. İnşallah önümüzdeki dönemde bunları da başaracağız ve Ardahan göç veren değil göç alan bir kent olacak. Özellikle Doğu Ekspres treninin, uçak, tünelimizin hem demir yoluna hem de tren yoluna hem de Kafkaslara açılan tünellerimiz açıldıktan sonra Ardahan öyle düşünüyorum ki hem Türkiye hem de Doğu Anadolu’nun yaşanabilir en iyi kenti olacak amacımız bu."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.