banner16

Manchester United, Altay Bayındır'ı açıkladı

Manchester United, Altay Bayındır'ı kadrosuna kattığını açıkladı. 

01 Eylul 2023
Manchester United, Altay Bayındır'ı açıkladı

Premier Lig ekibi Manchester United, Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Kırmızı-şeytanlar, genç filebekçisiyle 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

2019 yazından Fenerbahçe'ye katılan Altay Bayındır, sarı-lacivertli formayla 145 maçta forma giydi. 25 yaşındaki eldiven Türkiye A Milli Takım formasını da 5 kez terletti.

FENERBAHÇE'DEN VEDA 

Fenerbahçe de Altay Bayındır'a veda etti ve transferin maliyetini açıkladı.

İşte Sarı lacivertli kulübün Altay'a veda açıklaması:

"Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC ile 5 Milyon Euro bonservis, sonraki satıştan %20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.

2019 yılında kadromuza katılan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla hem takımımızın hem de taraftarlarımızın vazgeçilmezi oldu.

Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlık sorumluluğunu genç yaşta üstlenen Altay Bayındır, millî takımın da önemli isimlerinden biri olmayı başardı.

Bugüne kadar verdiğin tüm emekler için Altay Bayındır’a teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50