banner16

Mansur Yavaş’tan Sinan Oğan’a yalanlama: Kılıçdaroğlu’ndan makam talep etti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilk turda elenen ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, ikinci tur için görüştüğü Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebi olmadığı iddiasını yalanladı. 

26 Mayıs 2023
Mansur Yavaş’tan Sinan Oğan’a yalanlama: Kılıçdaroğlu’ndan makam talep etti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilk turda elenen ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, ikinci tur için görüştüğü Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebi olmadığı iddiasını yalanladı. Yavaş, Oğan'a, "Kılıçdaroğlu'ndan makam talebiniz oldu" dedi. 

Oğan, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklamasının ardından TRT’deki programa konuk oldu. Oğan, “Kemal Kılıçdaroğlu'ndan hiçbir talebim olmadı. Seçimi kazanacağına dair hiçbir ikna edici bir şey kullanmadı” diye konuştu.

Oğan’ın bu sözlerine Yavaş’tan yalanlama geldi. Twitter hesabından Oğan’ın Kılıçdaroğlu’ndan makam talep ettiğini belirten Yavaş, şunları söyledi:

“Hayır @DrSinanOgan bey, Sn. @kilicdarogluk'dan makam talebiniz oldu. Hem de 'Tabanımı ikna etmek için kamuoyuna deklare edilmesi gerekir, aksi halde ikna edemem' dediniz. Cumhur İttifakı'ndan talebiniz olduğunu duymadık. Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz merak ediyorum.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.