banner16

Ümit Özdağ: Sinan Oğan'ın açıklaması kişisel kararı, Zafer Partisi'ni temsil etmiyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyecekleri şeklindeki açıklamanın kendi partisini bağlamadığını açıkladı. 

22 Mayıs 2023
Ümit Özdağ: Sinan Oğan'ın açıklaması kişisel kararı, Zafer Partisi'ni temsil etmiyor

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, ikinci turda Ata İttifakı olarak Cumhur İttifakı adayı Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Açıklamanın ardından Ata İttifakı'nın en büyük partisi Zafer Partisi'nin Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özdağ, "Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır." dedi.

Daha öne de Ata İttifakı'nı oluşturan partilerden Adalet Partisi de ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.