banner16

Eski MHP Milletvekili Atilla Kaya'dan Sinan Oğan'a: Ben, cehennemin kapılarını kapayasın diye imza vermiştim, cehenneme odun taşıyasın diye değil

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve eski MHP Milletvekili Atila Kaya, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceği açıklayan Sinan Oğan’a tepki gösterdi. 

22 Mayıs 2023
Eski MHP Milletvekili Atilla Kaya'dan Sinan Oğan'a: Ben, cehennemin kapılarını kapayasın diye imza vermiştim, cehenneme odun taşıyasın diye değil

Cumhurbaşkanı seçiminin 14 Mayıs’ta yapılan ilk turuna ATA İttifakı’nın adayı olarak katılan Sinan Oğan, seçimin 28 Mayıs’taki ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini duyurdu.

Atila Kaya, Sinan Oğan’ın bu açıklamasının ardından, Oğan’ın aday olabilmesi için imza verirken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Atila Kaya, Sinan Oğan’ın seçimin ikinci tura kalması halinde kimi destekleyeceklerine yönelik soruya 28 Mart’ta verdiği “Ortak akılla karar vereceğiz. Ortak akıl bize şunu gösteriyor; cenneti vaat edemeyiz belki ama cehennemin kapılarını kapatmanın zamanı gelmiştir” yanıta atıfta bulundu. Kaya, paylaşımında şunları kaydetti:

“BEN, CEHENNEMİN KAPILARINI KAPAYASIN DİYE İMZA VERMİŞTİM, CEHENNEME ODUN TAŞIYASIN DİYE DEĞİL”

“Ben, cehennemin kapılarını kapayasın diye imza vermiştim, cehenneme odun taşıyasın diye değil. Arzuladığın ikbali ‘tek adam’ın iradesinden devşirebileceğini umuyorsan eklemlenmeye çalıştığın geleneği hiç tanıyamamışsın demektir!”

“HER ŞEYİ DEDİ DE ‘İŞ TAKİPÇİSİYİM. O NEDENLE MECBURUM’ DEMEDİ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde de Sinan Oğan’a tepki gösterdi. İde, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

“Her şeyi dedi de ‘İş takipçisiyim. Hatta Devlet Bahçeli beni o yüzden azarlamıştı. Kuzeydoğudaki petrol şirketine ne derim. O nedenle mecburum’ demedi.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.