banner16

İmamoğlu'nun Konya mitinginde provokasyon girişiminde bulunan bir kişi gözaltına alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Konya mitinginde provokasyon girişiminde bulunan bir kişi polis aracına alındı. 

08 Mayıs 2023
İmamoğlu'nun Konya mitinginde provokasyon girişiminde bulunan bir kişi gözaltına alındı!

Dün Erzurum'daki mitingine taşlı saldırı düzenlenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun Konya'daki mitinginde de bir kişi provokasyon girişiminde bulundu.

İmamoğlu, Erzurum'daki taşlı saldırının ardından Konya'da halkla bir araya geldi.

İmamoğlu’nun mitinginde bir kişi provokasyon girişiminde bulunurken, İmamoğlu'nun "Memur Bey, provoke eden arkadaşı götürün, orada muhafaza etmeyin!" sözleri üzerine söz konusu kişi polis aracına alındı.

Mitingdeki kalabalık provokasyon girişimini yuhalarken İmamoğlu, "Sakın cevap vermeyin, beni dinleyin" çağrısında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50