banner16

AKP'li vekil: Erdoğan’ı üzecek hareket edenleri önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız

AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu, "Hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı üzecek hareket edenleri, hem bu millete zulüm etmeye kalkışanları önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız" dedi. 

03 Mayıs 2023
AKP'li vekil: Erdoğan’ı üzecek hareket edenleri önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde katıldığı bir etkinlikte kullandığı sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Salondakilere yaptığı konuşmada Çivitcioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Bulunduğunuz kurumlarda sizin çalışmalarınızdan rahatsız olanlara, bu millete hizmet etmekle ilgili rahatsızlık duyup, hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı üzecek hareket edenler, hem bu millete zulüm etmeye kalkışanların önce uyarırız, uymuyorlarsa da kulağını koparırız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.