banner16

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ayrıştırıcı ifadelerini paylaştı: Aşmamız gereken eşik bu

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" sözlerini paylaşarak gençlere seslendi, "Aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" dedi. 

03 Mayıs 2023
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ayrıştırıcı ifadelerini paylaştı: Aşmamız gereken eşik bu

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Erdoğan'ın "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" şeklindeki ayrıştırıcı ifadelerini paylaşarak, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" dedi.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan, dün Antalya'da yaptığı konuşmada, "Kandil'den ne diyordu birisi? Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır diyor. Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? Bu teröristler... Öyle mi? Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu! Bay Bay Kemal, senin arkadaşın Kandil. Onlarla bu yoldasın. Ama Bay Bay Kemal, 14 Mayıs'ta bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek!" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50