banner16

Akşener: Kılıçdaroğlu veya masa milletin talebine olur derse, hiç gurur yapmam geri dönerim

"Ben masadan kalkmadım, kaldırıldım." 

05 Mart 2023
Akşener: Kılıçdaroğlu veya masa milletin talebine olur derse, hiç gurur yapmam geri dönerim

Ağır suçlamalarla Altılı Masa'yı terk eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu veya Millet İttifakı'nın "milletin talebini kabul etmesi durumunda hiç gurur yapmadan
masaya döneceğini" duyurdu.

Akşener'in bu sözlerini, Habertürk yazarı Sevilay Yılman duyurdu.

Akşener'in "milletin talebi" olarak "Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın adaylığı kabul edilmiyorsa yapılacak kamuoyu anketlerini" kastettiği, Altılı Masa'da iplerin koptuğu 2 Mart toplantısında bu önerinin reddedildiği biliniyor.

Sevilay Yılman, Habertürk ekranındaki "Kübra Par'la Açık ve Net" yayınında, Akşener'le görüşmesinde tuttuğu notları paylaştı. Yılman'ın aktardığı Akşener'in sözleri özetle şöyle: 

"Olayların bu noktaya gelmesini elbette istemezdim, elbette üzgünüm.

Ben CHP üyesi iki belediye başkanından -Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş- birini siz seçin, aday gösterelim dedim.

Bu iki ismin karşılığı benden de, Kemal Bey'den de, diğer isimlerden de çok yüksek.

Eğer masa ya da Kemal Bey, milletin bu talebine olur derse hiç gurur yapmadan geri dönerim. Son toplantıdan çıktığım ana geri dönerim. Yeter ki biz bu seçimi alalım, yeter ki Erdoğan'ı gönderelim.

Ben masadan kalkmadım, kaldırıldım."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50