banner16

Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ın aday olması için 5 Mart Pazar günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı önünde buluşma çağrısı yapmıştı. Bugün çağrıyı iptal ettiklerini duyuran Özdağ, Mansur Yavaş'a da "Mansur Bey size duyulan sevgiye ve güvene bu şekilde ihanet etmeye hakkınız yok. Siz Türk gençliğinin umutlarına sırtınızı döndünüz" diye seslendi. 

04 Mart 2023
Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a tepki

afer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması için dün bir kez daha çağrıda bulunmuş ve dün ABB binası önünde buluşacaklarını duyurmuştu. 

Ancak Mansur Yavaş dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğini yeniden ilan etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bunun üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, ABB binası önüne yaptıkları çağrıyı geri çektiklerini dile getirdi. "Bu bir parti çağrısı değil, halk hareketi çağrısıydı. Türkiye'nin geleceğini siyasi hespalara, 3-5 milletvekili hesabına terk etmeyelim, halk kendi adayını göstersin istedik" diyen Özdağ, Yavaş'a sitemini de şu sözlerle ifade etti: 

"Ne yazık ki Mansur Bey, halkın bu talebini bile göstermesini beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na bağlılığını bir kez daha ifade etti. Bu durumda Zafer Partisi olarak dün gerçekleştirmiş olduğumuz daveti geri çekiyoruz. Mansur Bey size duyulan sevgiye ve güvene bu şekilde ihanet etmeye hakkınız yok. Siz Türk gençliğinin umutlarına sırtınızı döndünüz. Gerçekten büyük bir hayalkırıklığı yaratıyorsunuz, keşke böyle yapmasaydınız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50