banner16

İmamoğlu: Benim adayım Kılıçdaroğlu'dur

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Altılı Masa'nın dün yapılan toplantısına ilişkin ilk kez konuştu. İmamoğlu, "Her CHP'linin Cumhurbaşkanı adayı genel başkanıdır. Benim de adayım sayın genel başkanımızdır" dedi. 

03 Mart 2023
İmamoğlu: Benim adayım Kılıçdaroğlu'dur

Altılı Masa Millet İttifakı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı genel seçimleri için ortak aday gösterme konusunda dün çok uzun bir toplantı yaptı. Toplantının ardından İYİ Parti cephesinden aykırı sesler yükseldi ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı büyük ölçüde belirlenmiş oldu.

İMAMOĞLU'NDAN İLK TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte en güçlü adaylardan biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün konuya ilişkin ilk kez konuştu. İmamoğlu şunları söyledi;

- Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı diye bir mesele yok ki zaten. Daha iki gün önce söyledim, her CHP'linin adayı genel başkanıdır. Benim de adayım genel başkanımdır.

- Benim bir sorumluluğum gerekiyorsa oturup konuşmakta, bizim de gidereceğimiz yani masaya bi çay getirmemiz gerekiyorsa bende onlardan birisiysem kuş olur giderim Ankara'ya.

Altılı Masa toplantısı gergin bitti; İYİ Parti olağanüstü toplandı

- Ben meseleye memleket meselesi olarak bakıyorum!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.