banner16

Canpolat: 15 Temmuz AK Parti genel merkezi önü Mobese kayıtları açıklansın!

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat sosyal medya hesabından ”15 Temmuz Gecesi Ak Parti Genel Merkezi Mobese kayıtları neden çıkarılmıyor? Kim vardı orada? Kimler kaçtı? Bugün şov yapanlar o gece orada yoktular” ifadelerini kullandı. 

09 Temmuz 2020
Canpolat: 15 Temmuz AK Parti genel merkezi önü Mobese kayıtları açıklansın!

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat 15 Temmuz Gecesi ile ilgili önemli açıklamada bulundu.

Kadir Canpolat şunları söyledi:

“Hain darbe girişime karşı ben ve dava arkadaşlarım 15 Temmuz Gecesi Ak Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde ölümüne mücadele ettik, diğer milli unsurları da önderlik ettik.

Fakat o gün kaçanlar bugün siyasi şov peşinde olduklarını görüyoruz. Ak Parti Genel Merkezi’nin Mobese kayıtlarının ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Artık gerçekler ortaya çıkmalıdır!” ifadelerini kullandı.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat'ın bu açıklamalarına Ak Parti Genel Merkezi'nden nasıl cevap verileceği merakla bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50