banner16

Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ye çağrı: Görevini yap, küçük yatırımcıyı koru

Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yetkililerine görevlerini yapmaları konusunda son kez çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Pazartesi’ye kadar mühlet tanıyorum” dedi. 

12 Ocak 2023
Kılıçdaroğlu'ndan SPK'ye çağrı: Görevini yap, küçük yatırımcıyı koru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yetkililerine Borsa İstanbul’da küçük yatırımcıyı koruması için bir kez daha çağrıda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"SPK’ya son kez çağrıda bulunuyorum; görevini yap, küçük yatırımcıyı koru. Pazartesi’ye kadar mühlet tanıyorum. Bu zor ekonomide kimsenin parasını arsıza, hırsıza yedirtmeyeceğim." dedi.

SPK tarafından günlerdir dalgalı seyreden Borsa İstanbul’la ilgili yayımlanan basın açıklamasında sermaye piyasasının ‘güven ve istikrarını bozacak’ eylemlerle ilgili cezai yaptırımlar uygulanacağı belirtilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50