banner16

İBB ilk kez 'Çocuk Hakları Festivali' düzenleyecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarihinde ilk kez Dünya Çocuk Hakları Günü için festival düzenleyecek. 19-20 Kasım'da düzenlenecek festivalle çocuk hakları konusunda toplumsal farkındalık oluşturulması hedefleniyor. 

12 Kasım 2021
İBB ilk kez 'Çocuk Hakları Festivali' düzenleyecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarihinde ilk kez Dünya Çocuk Hakları Günü için festival düzenleyecek. 19-20 Kasım'da düzenlenecek festivalle çocuk hakları konusunda toplumsal farkındalık oluşturulması hedefleniyor. 

Çocuk haklarına dikkat çekmek için İBB Şehir Tiyatroları’nın özel temalı atölyeler hazırlayacağı, oyun ve söyleşiler düzenleyeceği festivale, İstanbullular ücretsiz olarak katılabilecek. 19, 20 ve 21 Kasım’da Müze Gazhane’nin ev sahipliği yapacağı atölyeler, sınırlı katılımcıyla ve interaktif olarak gerçekleşecek.

Üç gün boyunca sürecek özel festivalde, çocuk hakları konusunda toplumsal farkındalık oluşturulması ve çocuk bakışlı politikaların inşasına yardımcı olmak amaçlanıyor.

Sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşecek atölyelerde yer almak isteyenlerin www.sehirtiyatrolari.ibb.istanbul adresindeki formu doldurması gerekiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.