banner16

Düşük riskli il sayısı 17'ye yükseldi

Sağlık Bakanı Koca, Bartın ve Burdur'un aşılama oranında yüzde 75'i aşarak 'mavi'ye döndüğünü açıkladı. Düşük riskli il sayısının 17'ye çıktığını söyleyen Bakan Koca, hedefin tüm Türkiye olduğunu söyledi. 

11 Ağustos 2021
Düşük riskli il sayısı 17'ye yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı.

Bartın ve Burdur'da 18 yaş ve üstü nüfusta en az bir doz aşı olma oranının yüzde 75'in üzerine çıktığını söyledi.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bartın ve Burdur'un renginin COVID-19 aşı haritasında maviye döndüğünü belirtti. "18 yaş ve üstü nüfusta en az bir doz aşı olma oranı bu iki ilde de yüzde 75'in üstüne çıktı. Sakinlerini kutluyoruz. İkinci doz aşıları da artırarak masmavi olalım" dedi.

Sivas ve Adana'da ise 18 yaş ve üstü nüfusun en az bir doz aşı olma oranının yüzde 65'in üstüne çıktığını ifade eden Koca, COVID-19 risk haritasında bu iki ilin renginin turuncu yerine sarı olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.