banner16

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Yeni döneme eylül ayında başlayacağız

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada telafi eğitime ilişkin etkinliklerin devam ettiğini aktaran Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Yeni döneme Eylül ayında başlayacağız" ifadelerini kullandı. 

24 Temmuz 2021
Milli Eğitim Bakanı Selçuk: Yeni döneme eylül ayında başlayacağız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yeni eğitim dönemine ilişkin açıklamada bulundu. Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin, "Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah" dedi.

Yüz yüze eğitimin başlama sürecine ilişkin aşılanmaya dikkati çeken Selçuk, "Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir" ifadelerini kullandı.

Selçuk, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.