banner16

Süleyman Soylu: Ben dünyanın en kötü adamıyım

İçişleri Bakanı Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun kendisine yönelik sözlerinin sorulması üzerine, 'Ben dünyanın en kötü adamıyım' dedi. 

02 Temmuz 2021
Süleyman Soylu: Ben dünyanın en kötü adamıyım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı'nın kurban bağışı toplamak için devletten izin talep ettiğini ancak hiçbir gerekçe sunulmadan talebin reddedildiğini duyurmuş, "İhtiyaç sahibi 132 bin ailenin evine 1 kilogram kavurma girmesine gönlü razı olmayan, onların bayramda yüzlerinin gülmesini istemeyen biri kişi var, o da İçişleri Bakanı" demişti.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna şu yanıtı verdi:

“Dünyadaki bütün kötülüklerin sahibi benim. Ne olursunuz siyasete alet olmayın ya… Sizden bir istirhamım var. Siyasete alet olmayın. Bir tek söyleyeceğim bu. Ne olursunuz? Siz basın mensuplarısınız bir siyasi parti mensubu değilsiniz, bir ideolojinin taraftarı değilsiniz. Kendinize ait yapmanız gereken en önemli şeylerden bir tanesi fotoğraf çekmek ve ortaya koymaktır. Anlatabildim mi? Bana yönelik o kadar itham var ki… Ben dünyanın en kötü adamıyım.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.