banner16

‘MKE şirketleşsin’ teklifini veren AKP’li Can: Ben de MKE’ye çırak olarak girdim, ekmeğini yedim

Makina ve Kimya Endüstrisi'nin (MKE) lağvedilerek, anonim şirkete dönüştürülmesi teklifini veren AKP’li Ramazan Can, “Babam ve dedem MKE’den emekli. Ben de MKE’ye çırak olarak girdim, ekmeğini yedim” dedi. 

27 Haziran 2021
‘MKE şirketleşsin’ teklifini veren AKP’li Can: Ben de MKE’ye çırak olarak girdim, ekmeğini yedim

 

Sözcü gazetesinden Zekeriya Albayrak’ın haberine göre, AKP'li Can, “Benim babam ve dedem MKE'den emekli oldu. 1984'de ortaokulu bitirip sınavla MKE'nin çırak okuluna torna tesviyeci olarak girdim. Fabrikada tezgahların arasında çalışarak MKE'nin ekmeğini yedim ve hukuk fakültesini dışarıdan bitirip avukat oldum. Sonra da siyasete atılmış bir kardeşinizim. MKE'yi kuranlardan Allah razı olsun. Türkiye'nin, Kırıkkale'nin göz bebeği, kesinlikle özelleştirilemez, Hazine'ye bağlanacak” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50