banner16

Kılıçdaroğlu'ndan Katar ile imzalanan protokole ilişkin 6 soru

"Erdoğan trollerini #ÖzürDileKılıçdaroğlu diye devreye sokuyor" 

26 Haziran 2021
Kılıçdaroğlu'ndan Katar ile imzalanan protokole ilişkin 6 soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ile Katar arasında imzalanan Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü'ne ilişkin olarak yaptığı eleştiriye iktidar kanadından gelen tepkiler sonrası "Erdoğan'ın trollerini devreye sokarak #ÖzürDileKılıçdaroğlu" kampanyası başlattığını söyledi. Kılıçdaroğlu, askeri personel ile askeri okul öğrencilerine yönelik öğrenci değişim programıyla ilgili olarak, "Tıp okullarımızı peşkeş çektiğiniz bu Katarlı kişilere (ister asker ister sivil olsun), bizim çocuklarımıza uyguladığınız gibi bir sınav neden uygulamıyorsunuz?" diye sordu. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti ile Katar Devleti arasında 2 Mart 2021 tarihinde Doha’da imzalanan ve dün Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Askeri Sağlık Alanında Eğitim ve İşbirliği Protokolü hakkında açıklama yaptı. ,

Kılıçdaroğlu, "Saat 20.00'de başlatacağımız gündem çalışmasıyla Kemal Kılıçdaroğlu özür dilemeye davet edilecektir. Tüm teşkilatlarımızın remsi hesaplar hariç çalışmaya katılması rica olunur. Hashtag, çalışma saatinde gönderilecektir" ifadelerinin yer aldığı bir mesajı paylaşarak, "Erdoğan yine algılar yaratabilmek için trollerini #ÖzürDileKılıçdaroğlu diye devreye sokuyor. Ben de bunu bekliyordum, hepsi gelsin :)" dedi. 

Kılıçdaroğlu,"Tıp okullarımızı peşkeş çektiğiniz bu Katarlı kişilere (ister asker ister sivil olsun), bizim çocuklarımıza uyguladığınız gibi bir sınav neden uygulamıyorsunuz?" diye sorarken, Erdoğan'ın Kanal İstanbul'un temel atma töreninde yaptığı konuşmaya da atıfta bulundu. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, söyle Katarlı dostlarına, vermeyeceğiz para mara! Bakalım görelim söke söke alabiliyorlar mı, alamıyorlar mı" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50