banner16

Eski polis ve dedektif Savaş Kurtaba, CHP'den adaylığını açıkladı: Sorunları dedektif titizliği ile çözeceğim

Uzun yıllar boyunca cinayet büroda çalışan devamında da özel dedektiflik yapan reality programların tanınan yüzü Savaş Kurtbaba, memleketi olan Edirne İpsala’da CHP’den belediye başkanlığı için aday adayı olarak başvurdu 

06 Aralık 2023
Eski polis ve dedektif Savaş Kurtaba, CHP'den adaylığını açıkladı: Sorunları dedektif titizliği ile çözeceğim

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçim yaklaştıkça ilk adayların isimleri de duyulmaya başladı.

Birçok isim tercihi olan partiden adaylık başvurularını yapıyor.

Bunlardan biri de ekranlardaki reality programlarını sevenlerin yakından tanıdığı bir isim.

Uzun yıllar boyunca İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde başta cinayet ve kayıp şahıslar şube müdürlüğünde çalışan ve emekli olduktan sonra özel dedektiflik bürosu açan Savaş Kurtbaba, memleketi olan Edirne İpsala’dan belediye başkanı olmak için CHP’den başvurdu.

Kurtbaba, geçen pazar günü adaylık başvurusunu CHP İpsala İlçe Başkanlığı’nda bir basın açıklamasıyla yaptı.

Kurtbaba, asayiş şube müdürlüğünde görevliyken çok sayıda cinayetin aydınlatılmasında ve kayıp şahsın bulunmasında görev almıştı.

15 yılı cinayet büroda geçen 27 yıllık polislik hizmetinin ardından emekli olduktan sonra edindiği deneyimini açtığı özel dedektiflik şirketinde sürdürdü.

Bu süreçte pek çok programa katılarak ekranlara taşınan cinayet ve kayıp vakalarıyla ilgili görüş beyan etti.

"Sorunları dedektif titizliğiyle çözeceğim"

Kurtbaba, aday olmasıyla alakalı “Sosyal demokrat ve Atatürkçü bir insanım. Emek benim için en büyük kutsal. Gerek devlette, gerekse özel sektörde çalışırken her kesimden insan tanıdım, her türlü olayı deneyimledim. Bu birikimi ve çevreyi hiçbir zaman bağlantımı koparmadığım memleketime taşımayı, hemşerilerime faydalı olmak istiyorum. Bunun için geçmişten beri seçmeni olduğum CHP’den aday adayı oldum. Şansımın yüksek olduğunu düşünüyorum. Dedektifliğin bana getirdiği bir titizlik ve sonuç alıcılık var. Kazanırsam İpsala’nın sorunlarını bir dedektif titizliği içinde çözeceğim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.