banner16

CHP'de Tekirdağ için ilk aday

Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı, 

19 Kasım 2023
CHP'de Tekirdağ için ilk aday

TBMM'de dört dönem Tekirdağ Milletvekiliği yapan Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Tekirdağ il binasına sığmayan yüzlerce partilinin soğuk havaya rağmen katılım gösterdiği aday adaylık açıklaması parti il binası önünde gerçekleştirildi.

Yüceer konuşmasına, "Tekirdağ'ın ilçelerinden bu soğukta bana inanan bana güvenen destek vermek için gelen herkese teşekkür ederim" diyerek başladı. 

Candan Yüceer, "Kıvanç ve heyecan içindeyim. Çocuklarımı burada büyüttüm. Hayatınızın bir parçası olan biri olarak buradayım. Tekirdağlı olmanın en büyük sonucu aidiyetliktir. İnsan yaşadığı yere benzer bende Tekirdağ'a benziyorum. Milletvekilliğinde Ankara'dan döndüğümde buraya ayak bastığımda huzur burada diyorum. Sevgi, sıcaklık, güven, duygusudur. Bir kadın bir anne hassasiyetiyle canla başla çalıştım. Tecrübelerimle şehrimiz koşarak ilerleyecek" dedi.

Sosyal medyadan teşekkür mesajı

Candan Yüceer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da adaylığını açıkladığı etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

#Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylık açıklamamda soğuk hava ve fırtınaya rağmen beni yalnız bırakmayan örgütümüze, hemşerilerime teşekkür ediyorum...

Bugün gördük ki, Tekirdağ örnek kent olmaya hazır. Tekirdağ yarını kurmaya hazır.

Şimdi hep birlikte önce insan önce… pic.twitter.com/xPyy04rSEA

— Candan Yüceer

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.