banner16

Etiler'de Alman işadamının ezdiği motorsiklet sürücüsü öldü

İstanbul Etlier'de Alman iş adamı Martin Wetjen sinyal vermeden sağa dönmeye kalkıştığı esnada sağındaki motorsiklet sürücüsüne çarptı. 

14 Haziran 2020
Etiler'de Alman işadamının ezdiği motorsiklet sürücüsü öldü

34 RP 2766 plakalı cip ile seyir halinde olan Almanya uyruklu iş adamı Martin Wetjen, eşiyle birlikte misafirlik için geldiği Tepecik Yolu üzerindeki bir sitenin girişine geldiği esnada, iddiaya göre sinyal vermeden içeriye girmek istedi.

Aynı anda, cadde üzerinde aynı istikamette 35 DC 8978 plakalı motosiklet ile arkadaşı İshak Kuşoğlu (17) ile birlikte seyir halinde olan Muhammed Emir Kömürlü (17), önüne kıran cipe çarparak havalandıktan sonra arkadaşıyla birlikte yere savruldu. Sitenin girişindeki kaldırıma ve betona çarpan gençler ağır şekilde yaralandı. Feci kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

KÖMÜRLÜ ÖLDÜ ARKADAŞI YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Kazanın ardından güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Muhammed Emir Kömürlü’yü ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine, İshak Kuşoğlu’nu ise Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Ameliyata alınan gençlerden Kömürlü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kuşoğlu’nun ise hastanede yaşam savaşı verdiği öğrenildi. Öte yandan, hayatını kaybeden Kömürlü, dün Sarıyer Kocatepe Doğanevler Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ALMAN İŞ ADAMI SERBEST BIRAKILDI
Öte yandan, kazanın ardından bir gayrimenkul şirketinde finans direktörü olarak görev yaptığı öğrenilen Alman iş adamı Martin Wetjen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan sürücü, ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin yapılmasının ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.