banner16

Galatasaray'ın yenilmezlik serisi sona erdi

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika Atakaş Hatayspor'un Galatasaray'a karşı 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-kırmızılıların bu mağlubiyetle birlikte Süper Lig'deki 17 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. 

11 Kasım 2023
Galatasaray'ın yenilmezlik serisi sona erdi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a konuk oldu. Mücadele saat 19.00'da başladı.

Maçı hakem Bahattin Şimşek yönetti.

Atakaş Hatayspor maça Erce, Kilama, Cengiz, Kerim, Ghoulam, Ömer Faruk Beyaz, Matondo, Dele-Bashiru, Lamkel Ze, Rivas, Dadashov 11'iyle çıktı.

Konuk ekip Galatasaray ise mücadeleye Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Sergio, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi 11'iyle başladı.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Ev sahibi Atakaş Hatayspor 14. dakikada Rivas'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Sarı-kırmızılı ekip 28. dakikada Zaha'nın golüyle skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarıda kalan sürede başka gol olmadı ve iki takım soyunma odasına eşitlikle gitti.

3 PUAN ATAKAŞ HATAYSPOR'UN

55. dakikada ev sahibinde Lamkel Ze sahneye çıktı ve skor 2-1 oldu.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray, Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilerek bu sezon sahadan ilk kez puansız ayrıldı.

17 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Ligde son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. "Cimbom" bu sezon da ligde çıktığı 11 maçın 10'unu kazandı, birinde berabere kaldı.

Son olarak Hatayspor'a kaybeden Galatasaray'ın geçen sezondan beri süren 17 maçlık serisi de sonlanmış oldu.

ICARDI 4 MAÇTIR SUSKUN

Ligin ilk 9 haftasında 10 kez fileleri havalandırarak sezona etkili bir giriş yapan Icardi, son 3 haftada Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Atakaş Hatayspor mücadelelerinde gol sevinci yaşayamadı. Icardi, bu süreçte Bayern Münih ile yapan UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında da fileleri havalandıramadı.

Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve grup aşamasındaki ilk 7 maçında 5 gol bulmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.