banner16

Küçükçekmece Belediyesi, aşevinin kapılarını üniversite öğrencilerine açtı

Son günlerde öğrenci yurtlarında meydana gelen gıda zehirlenmesi haberleri sonrası, Küçükçekmece Belediyesi harekete geçti.  

31 Ekim 2023
Küçükçekmece Belediyesi, aşevinin kapılarını üniversite öğrencilerine açtı

1 Kasım’dan itibaren Küçükçekmece Belediyesi, İstasyon Mahallesi’nde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde 17.00 - 19.00 saatleri arasında üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek imkanı sağlayacak.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi kendi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Aşevimizin kapılarını öğrencilerimize açıyoruz. Dün akşam haberlere de yansıyan, ilçemizde bulunan bir öğrenci yurdunda yaşanan gıda zehirlenmesi ile ilgili süreci yakından takip ediyorum. Çok şükür evlatlarımızın durumları iyi. 
1 Kasım tarihinden itibaren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün içerisinde bulunan aşevimizin kapılarını çocuklarımıza açıyor, 17.00 - 19.00 saatleri arasında onları ağırlamaya başlayacağımız haberini de ilk sizinle paylaşmak istiyorum. Her zaman yanınızdayım evlatlarım.”
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.