banner16

İYİ Partili Erel: Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisi yönetse

Eski İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel “İzmir çok yoğun bir şehir, gittiğimde gönlümden ‘Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisine mensup bir belediye başkanı yönetse sanırım 5 yılda ayağa kaldırırdı’ diye geçirdim” dedi. 

11 Eylul 2023
İYİ Partili Erel: Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisi yönetse

İYİ Parti yerel seçimlerde her yerde aday çıkarma kararı alırken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmir için Ümit Özlale’yi aday ilan etmişti.

Kararın yankıları sürerken, İYİ Parti 27. Dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel katıldığı televizyon programında İzmir’in AKP eline verilmesi durumunda 5 yılda ayağa kalkabileceğini savundu.

‘İzmir hasta bir şehir!’

Erel şunları söyledi: “Yerel seçimlerin dinamikleri çok farklı, vatandaş orada partiden daha çok adaylara yöneliyor. İzmir çok yoğun bir şehir, gittiğimde gönlümden ‘Keşke İzmir’i bir dönem iktidar partisine mensup bir belediye başkanı yönetse ve bir daha İzmir’i diğer partiler almasın diye sanırım 5 yılda ayağa kaldırırdı’ diye geçirdim. İzmir terminalini bir görün. İzbe, karanlık, temiz değil. Ben iktidar imkanlarını söylüyorum. İzmir’de Ümit Özlale çalışmalara başladı. İzmir hasta bir şehir. Ne kaldırımları kaldırım, ne sokakları sokak. İzmir’in şöyle bir güzelliği var daha özgür bir şehir. İnsanların huzur bulduğu bir şehir. Psikolojik özellikleri öne çıktığı için orayı tercih etmiş olabilir. İzmir’e gittiğinizde terminali bir görün. Terminalin etrafında bir çalışma var aylardır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.