banner16

Eren Erdem, TELE1 ve TV100'ün Ankara temsilcilerini ziyaret etti

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’in, medya kuruluşlarına yönelik ziyaretleri TV100 ve Tele 1’in Ankara Temsilcilikleri ile devam etti.   

06 Eylul 2023
Eren Erdem, TELE1 ve TV100'ün Ankara temsilcilerini ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, medya ziyaretleri kapsamında TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ve Tele 1 Ankara Temsilcisi Zeynel Lüle ile görüştü.

Göreve gelmesinin ardından basın ziyaretlerine başlayan Eren Erdem,  daha önce HABERTÜRK ve Doğuş Yayın grubunu da ziyaret etmişti. Ankara Temsilcilikleri ziyaretlerine bugün TV100 ve Tele 1 ile devam eden Erdem, CHP’nin basınla ilişkilerini pekiştirmek için başlayan ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin medya kuruluşları ile daha sağlıklı ve güçlü bir ilişki geliştirmesi için çalıştıklarını dile getiren Erdem,  “Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak ilişkilerimizi güçlendiriyor, karşılıklı eksik gedik ne varsa düzeltmek için kararlar alıyoruz. Bu ziyaretlerimizi devam ettirerek hem basında çalışan arkadaşlarımızın sorun ve problemlerini dinleyeceğiz, hem de yerel seçim arifesinde partimizin basın ilişkilerini daha güçlü nasıl oluşturabiliriz bunun yol haritasını belirleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin medya ilişkilerini tazeleyecek, büyütecek, daha verimli ve daha sağlıklı hale getireceğiz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50