banner16

Kılıçdaroğlu'ndan Hüseyin Atay için taziye mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyet değerleri bilinciyle, ilahiyat ve felsefe alanındaki aydınlanmacı yorum ve düşünceleri ile ilahiyat camiasının değerli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Hüseyin Atay’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum” dedi. 

31 Ağustos 2023
Kılıçdaroğlu'ndan Hüseyin Atay için taziye mesajı

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin Kelam Ana Bilim Dalı emekli hocalarından Prof. Dr. Hüseyin Atay, 93 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından Atay için taziye mesajı yayınladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Cumhuriyet değerleri bilinciyle, ilahiyat ve felsefe alanındaki aydınlanmacı yorum ve düşünceleri ile ilahiyat camiasının değerli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Hüseyin Atay’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.