banner16

CHP'li kurmaylar: Kılıçdaroğlu çok hırslandı, yeni belediyeler almak için ciddi bir adanmışlığı var

CHP’de seçimlere yönelik hazırlıkların yanı sıra kurultay için çalışmalar sürüyor. CHP kurmaylarına göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler için, "çok hırslandı."  

22 Ağustos 2023
CHP'li kurmaylar: Kılıçdaroğlu çok hırslandı, yeni belediyeler almak için ciddi bir adanmışlığı var

Duvar'dan Serkan Alan'ın edindiği bilgiye göre, Kılıçdaroğlu kurmaylarına ekonomik tablonun görünür kılınması için daha fazla sahada olunması talimatını verdi.

CHP’li kurmaylara göre, parti yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Seçimin kaybedilmesinin ardından açığa çıkan travmanın sönümlendiğini belirten kurmaylara göre, bu dönem 2018 yılını andırıyor.

Türkiye’de 2018'de büyük bir sistem değişikliği yaşandığını, 2019'da muhalefetin büyük bir başarı elde ettiğini, aynı durumun tekrarlanabileceğini işaret eden CHP’li bir isim, “Kılıçdaroğlu seçimler için çok hırslandı. Bizde olmayan belediyelerin de alınması için çok ciddi bir adanmışlığı var. Kurultay sürecinin ardından bunun daha da anlaşılacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.