banner16

AKP'de bir istifa daha

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 5 yıldan bu tarafa Ak Parti İlçe Başkanı olarak görev alan Bilal Kıyak, ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Başkan Kıyak, istifasını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. 

21 Ağustos 2023
AKP'de bir istifa daha

Kütahya’da Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı olarak görev alan Bilal Kıyak ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. İstifasını sosyal medya hesaplarından da duyuran başkan Kıyak Kıyak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yaklaşık 5 Yıldır çalışmaktan onur duyduğum Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Görev sürem boyunca, İlçemizin Kalkınması ve Refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve Hedeflerimiz doğrultusunda birçok basari elde ettik.”

“İSTİFALAR SONRASI YAPILACAK GÖREVLENDİRME MERAK EDİLİYOR”

Bilal Kıyak, açıklamalarının sonunda sıralı parti yöneticilerinin yanı sıra dava arkadaşlarına ve Tavşanlı halkına da teşekkürlerini sundu. İstifa sonrasında boş kalan Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanlığı görevine kimin getirileceği ise henüz bilinmiyor. Kütahya’nın diğer ilçelerinde de yaşanan istifalar sonunda nasıl bir yönetim tayin edileceği ise büyük merak konusu oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.