banner16

Muharrem İnce'den zoom toplantısına tepki: Normal değil

Ekrem İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansımasına tepkiler sürüyor 

20 Temmuz 2023
Muharrem İnce'den zoom toplantısına tepki: Normal değil

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP’deki gizli toplantıya sert tepki gösterdi. Milliyet’e konuşan İnce özetle şunları kaydetti:

‘‘Bu normal bir toplantı değil. 2014 yılında genel başkanlığa aday olmadan önce Kılıçdaroğlu’na gittim, grup başkanvekilliğinden istifa ettim ve hakkını helal et, şimdi karşına çıkıyorum dedim. Hem Grup Başkanı ya da Grup Başkanvekili olacaksın hem de aday olacaksın, bu olmaz. CHP üyesi değilim ama CHP kültürünü çok iyi bilirim. Bu toplantı Belediye Başkanı açısından hiç yapılamaz. Çıkar Genel Başkanlığa aday olur, kurultay için imza toplarsın. Ben Kurultay için gereken imzayı topladığımda o toplantıdakiler dahil, imzaların geri çekilmesi için delegelerin kimini tehdit, kimini de zengin ettiler.

CHP’nin kuralları, gelenekleri yok oldu. Erdal İnönü, Murat Karayalçın, Hikmet Çetin, Deniz Baykal döneminde çeşitli kademelerde siyaset yaptım. Deniz Bey’in dar kadrocu anlayışını sevmezdim ama hiç değilse yalan söylemezdi. CHP, Atatürkçülerin dışlandığı bambaşka bir parti oldu. Ben haklı çıkmak istemiyorum...’’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50