banner16

Fatih Portakal'dan veda, Alişer Delek'ten açıklama

Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni yayın dönemi için belirsizliğin hakim olduğunu ifade ederek kanala veda etti. Sözcü TV Genel Müdürü Alişer Delek de açıklama yaptı. 

01 Temmuz 2023
Fatih Portakal'dan veda, Alişer Delek'ten açıklama

Gazeteci Fatih Portakal seçim öncesi transfer olduğu Sözcü TV'de son ana haber yayınını gerçekleştirdi. Yeni yayın döneminde aynı kanalda devam edip etmeyeceğinin belirsiz olduğunu söyleyen Portakal, ekip arkadaşlarına teşekkür etti. 

Sözcü TV Ana Haber Bülteni’ni sunan Fatih Portakal,  geçtiğimiz günlerde, haber seslendiren sesçiyi ağır sözlerle eleştirerek gazetecilerden tepki almıştı. Portakal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise yeni yayın dönemi için belirsizliğin hakim olduğunu ifade ederek kanala veda etti. 

"Sonrasında sizlerle olur muyum bilmiyorum"

Yeni dönemde kanalda olup olmayacağını bilmediğini belirten Portakal, "He sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim. Zaman zaman insanları kızdırıyorum, benim yüzümden kırılabiliyorlar. Kötü niyetle yapmıyorum. Yanlış anlaşılmalar da oluyor ama en azından beni tanıyan biliyor. Vicdanen rahatım. Dilimin kemiği bazen olmuyor, onun da farkındayım ben. Kimseyi üzmek, kırmak için, kimseyi yerden yere vurmak için bir çaba içerisinde olmuyorum" dedi.

Sözcü TV Genel Müdürü Delek'ten açıklama

Portakal'ın Sözcü TV'deki geleceğinin belirsiz olduğunu açıklayarak ekrana veda etmesi, bazı medya ve haber sitelerinde 'Fatih Portkal kovuldu' şeklinde haber olunca kanalın Genel Müdürü Alişer Delek açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Delek, "Bilgi sahibi olmadan fikir üreten değersiz medya analizcileri yüzünden zorunlu açıklama: Fatih Portakal ile ilk gün anlaştığımız üzere, Temmuz ve Ağustos aylarında tatile çıktı. (yıllardır yaptığı gibi) Birbirimize söz verdik yeni dönemi tatilden sonra konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Sözcü TV Ana Haber Bülteni’ni sunan Fatih Portakal, haberin anlatımını yapan dış sesi beğenmeyince canlı yayında duruma tepki göstermişti. "Ben habere adımı veriyorum" diyerek seslendirmeyi beğenmediğini söyleyen Portakal'a gazetecilerden, "Habere adını değil, egonu vermişsin" gibi eleştiriler gelmişti.  Portakal seyircisinden özür dileyerek sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.