banner16

Kılıçdaroğlu'dan depremzeleri hedef alan paylaşımlar için uyarı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçmene seslendi. 

16 Mayıs 2023
Kılıçdaroğlu'dan depremzeleri hedef alan paylaşımlar için uyarı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Lütfen deprem bölgesi insanımıza söyleyeceğimiz her şeyde, 10 düşünelim 1 diyelim. Hiçbir siyaset o insanların kalbini kırmaya değmez" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçmene seslendi. Depremzede seçmenleri 'üzmemek' gerektiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri yazdı:

"Lütfen deprem bölgesi insanımıza söyleyeceğimiz her şeyde, 10 düşünelim 1 diyelim. Hiçbir siyaset o insanların kalbini kırmaya değmez. Her bir vatandaşımız, hele hele depremzedelerimiz, politik tercihi ne olursa olsun benim başımın üstündedir."

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.