banner16

Sinan Oğan'dan ikinci tur açıklaması

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Seçim sonuçlarını etkileyecek seviyeye geldik. Bunu kendi adımıza başarı olarak görüyoruz" açıklamasında bulundu. Oğan, seçimlerin ikinci tura kalması durumunda alacakları "ittifak" kararı için partisiyle görüşeceğini söyledi. 

15 Mayıs 2023
Sinan Oğan'dan ikinci tur açıklaması

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Milletimizi tebrik ediyorum. Bugün Türkiye'deki seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecek noktaya geldik. Bunu başarı görüyorum. Daha yüksek oy bekliyordum." diyen Oğan, ittifak görüşmelerine ilişkin şunları söyledi:

"Önümüzdeki 1-2 gün içinde Ata İttifakı genel başkanları ile bir toplantı yapacağım. Tabanımızla görüşmeler yapacağım ve buna göre de bir netice belirleyeceğiz. Durumuna göre de yol haritamızı ortaya çıkaracağız. 14 günlük süre içinde biz de üzerimize düşeni yapacağız. Milletimiz müsterih olsun. Türkiye'nin krize düşmesine asla müsaade etmeyeceğiz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.