banner16

Adaylıktan çekileceği iddia edilen Sinan Oğan'dan açıklama

 

11 Mayıs 2023
Adaylıktan çekileceği iddia edilen Sinan Oğan'dan açıklama

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, kendisinin de adaylıktan çekileceği yönündeki iddialara ilişkin, "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.  

Oğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz" ifadesini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.