banner16

Ümit Özdağ'dan Soylu'ya Serdar Akinan uyarısı

“Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00’da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir” 

19 Nisan 2023
Ümit Özdağ'dan Soylu'ya Serdar Akinan uyarısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter paylaşımında; gazeteci Serdar Akinan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Özdağ, “Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00’da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir” açıklamasını yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gazeteci Serdar Akinan’ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Özdağ, Twitter hesabında, şu açımlamayı yaptı:

“Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00’da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir. Başka ne bir şey gelirse sorumlu sensin. Artık Muhammed Yakup’u oturup izleyeceğim.”

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.